headerphoto
Welkom bij Eden Stables

 

Op 1 september 2008 heeft Eden Stables haar deuren geopend in Swolgen / Limburg. Deze professionele stal wordt gerund door de Zweedse amazone Tanja Torgilsman, gesteund door haar partner Sebastiaan van Bakel.

Vanaf 1998 heeft zij op 23 jarige leeftijd haar internationale carriere, welke onder meer bestaat uit deelname aan de Europese kampioenschappen bij de Junioren, goud behaald op het Zweedse Kampioenschap young riders en deelname aan de Samsung Nations Cup; voortgezet in Nederland. Onder begeleiding van verschillende Nederlandse topruiters heeft zij veel ervaring opgedaan.

Na jaren lang internationaal gereden te hebben heeft zij zich na de geboorte van haar 2 zonen, Noah (2004) en Kevin (2008), volledig op het opleiden en wedstrijd rijden van jonge springpaarden gericht. Buiten de trainingen worden de paarden veel in de bossen gereden en staan ze dagelijks in de wei.

Verder biedt zij de mogelijkheid uw paarden te stallen voor training, het in wedstrijd uitbrengen en verkopen van uw paarden. Tevens kan zij u adviseren en begeleiden bij de aankoop van een paard.